سفارش، طراحی و چاپ انواع لوگو و برند شرکت ها، لوگو همان عنوان یا تصویری است که مشتریان و مخاطبان با رویت، مشاهده و خواندن آن، شکلی از شرکت یا سازمان سازنده کالا و خدمات به همراه مشخصات و ویژگیهای آن در ذهنشان نقش می بندد. لوگو به عناوین دیگری نظیر برند، نشان تجاری، آرم، مارک و… نیز نامیده می شود.
در جهان کسب و کار امروزی که تولید کنندگان و فروشندگان کالا و خدمات رو به گسترش و افزایش هستند و هر روزه محصولات مشابه ای با شکل و ظاهری متفاوت پا به عرصه وجود می گذارند و شناخت کالا و خدمات خوب و مناسب بسیار سخت شده است. بازار رقابت (بین آندسته از شرکتهاییکه دارای تولیدات مشترک می باشند) در این عرصه بسیار تنگاتنگ شده است و هر تولید کننده ای برای ماندگاری و اعتبار برند خود باید تلاش فراوانی را انجام دهد.
لوگو غالبا” برای شناخت محصول یا خدماتی است که از ارزش اجتماعی و اعتباری بالایی برخوردار می باشد. تولید کنندگان هرچقدر بتوانند کالای با کیفیت تولید نمایند نسبت به جذب مصرف کنندگان موفقتر خواهند بود و مشتریان به آن برند تعلق خاطر و اطمینان پیدا می نمایند. در این میان طراحی و شکل لوگو به عنوان یک ابزار تبلیغاتی درراستای جذب مخاطب از اهمیت بالایی برخوردار بوده و صاحبان حرف و مشاغل مختلف روز به روز به ارزش آن پی می برند. در طراحی و ساخت یک لوگوی معتبر و قوی باید موارد بسیاری را مد نظر داشت، که از آن جمله می توانیم به سادگی( فهم ساده برای مخاطب و امکان ماندن در حافظه به راحتی)، دائمی بودن، مبین نوع فعالیت ، کپی نکردن ازروی برند سایر شرکتها، دارای جلوه زیبا و شکلی متعارف، تطبیق پذیر بودن و… اشاره نمود.
جهت دریافت مشاوره یا ثبت سفارش طراحی لوگو با شمارههای 02188842300 و 02188843200 تماس بگیرید.
برای طراحی و ساخت یک لوگوی معتبر، قوی، ماندگار و مناسب باید مراحل چهارگانه زیر بطور دقیق محقق و اجرا شود.
قبل از اینکه شروع به طراحی لوگو نماییم لازم است، که پاسخ نمونه سوالاتی در ارتباط با کسب و کار را از طریق مصاحبه، مشاهده، مطالعه و بررسی بدست آوریم. این سوالات نظیر:
به دست آوردن اطلاعات کلی کسب و کار پاسخ هایی که از این سوال بدست می آید بسیار مهم است و می تواند طراح را به سمت و سویی مناسب برای ایده پردازی درست هدایت نماید. چرا که اگر زمینه فعالیت این واحد تولیدی و یا خدماتی ، هنری باشد لوگوی آن با یک شرکت تولید قطعات ورزشی و یا یک رستوران و… متفاوت خواهد بود.
نوع کسب و کار صرفا”داخلی است و یا جنبه بین المللی نیز دارد؟ در صورتیکه شرکت فعالیت های بین المللی داشته باشد طراحی لوگو نیز باید جنبه بین المللی پیدا نماید.
اندازه شرکت کوچک است و یا بزرگ اندازه شرکت در میزان مبلغ قراردادهای منعقده و پروژه هایی که انجام می دهند، دارای اهمیت فراوانی است. چون یک شرکت بزرگ در مقایسه با یک شرکت کوچک نیازمند یک لوگوی قوی و قدرتمند با ماندگاری بالاخواهد بود.
نکته اساسی در این مرحله این است که حتما لازم است شناخت کاملی از لوگوهایی که تا کنون در این زمینه فعالیت طراحی شده است را در اختیار داشته باشیم تا طراح لوگو به انحراف نرود و لوگویی طراحی نماید که هیچ سنخیت با حرفه نداشته باشد.
پس از شناخت زمینه فعالیت ، حالا نوبت به شناخت صاحبان کسب و کار و نوع مشتریانی که از خدمات ویا محصولات این واحد بهره مند می شوند، می رسد. شناخت صاحب شرکت به این معنی است که بتوانیم پاسخ تعداد دیگری از سوالات مرتبط را بدست آوریم. نظیر اینکه صاحبان شرکت چند نفر هستند، رشته و مدرک تحصیلی آنها چیست، هدف از تاسیس شرکت چه بوده است، استراتژی آنها برای ادامه فعالیت چیست، میزان اطلاع آنها از فعالیتی که انجام می دهد چقدر است، آیا شناختی از رقبای خود دارند؟ پاسخ این سوال می تواند میزان تفاوت صاحب حرفه را با شرکت های نظیر مشخص می کند و باعث می شود در راستای کاهش این اختلاف حرکت هایی را انجام دهد.
طراح با کسب نتایجی که از دو مرحله قبل بدست می آورد اقدام به طراحی اولیه از لوگوی شرکت می نماید و در اختیار صاحبان کسب و کار (برای بررسی و اظهار نظر ) قرار می دهد. و
مسئولین شرکت پس از بررسی نقطه نظرات خود را در اختیا ر طراح قرار می دهند.
در این مرحله طراحان شرکت نشانه ساز لوگوی نهایی را با توجه به نقطه نظرات ارائه شده طراحی می کنند، و شرکت لوگوی نهایی را به همراه فایلهای مربوطه تحویل مشتریان می نماید.
همان گونه که عنوان گردید، لوگو به عنوان نشان اختصاصی و انحصاری شرکت بوده و تنها آرمی است که می تواند معرف فعالیت ها و ساختار شرکت یا سازمان باشد، در حرف و مشاغل امروزی بهره مندی و استفاده از یک برند یا لوگو برای هر شرکت کوچک و بزرگی امری مهم ، ضروری و حیاتی تلقی می گردد. اشخاص و مشتریان در هرکجای دنیا، صرفا” با مشاهده لوگوی شرکت زمینه فعالیت آن را به خاطر می آورند. از مزیتهای لوگو این است که در مقایسه با یک نوشته یا شعار تبلیغاتی به فضای کمتری نیاز دارد.
لوگو قابلیت استفاده، نصب و چاپ در هر جایی که اسمی از شرکت برده شود را دارد، قابلیت استفاده در ست اداری، سریرگ ها ، دفترچه یادداشت، پاکت نامه، پاکت پول، کارت ویزیت، تقویم و سررسید ها، فاکتور، صورتحساب های خرید و فروش، رایانه، کلیه ابزارهای تبلیغاتی( نظیر: بج سینه، اتیکت پرسنلی، مارک لباس، انواع تندیس، مدال و مدالیوم، شیلد( مدال جعبه ای، لوح تقدیر، پرچم رومیزی، پرچم تشریفات و …)، مکان های تبلیغاتی و …
لوگو ها را به طور کلی می توان به سه نوع اصلی تقسم نمود، که شامل: لوگو نوشتاری( لتر مارک)، لوگوی تصویری( نمادین)، و لوگوی ترکیبی می باشند.
لوگوهای نوشتاری(لترمارک)
لوگوهایی هستند که معمولاً ازحرف های ابتدای نام برند در آن استفاده شده است. مانند شرکت های IBM , CNN , HBO
لوگوهای نوشتاری برای چاپ بر روی کارت ویزیت بسیار گزینه مناسبی می باشند.
لوگوی تصویری
یا لوگوی نمادین، از یک عکس و تصویر گرافیکی ساخته می شوند. اشخاص و مشتریان هر زمانی که به لوگو فکر می کنند این تصویر در ذهنشان نقش میبندد. به عنوان مثال هروقت لوگوی شرکت پژو را به یاد می آورند. تصویر یک شیر در ذهن آنها بوجود می آید.
در طراحی این نوع لوگو اساسی ترین نکته ای که باید به آن توجه کنیم، آن موقعی است که می خواهیم تصویری یا نمادی را برای آن انتخاب کنیم. این نماد و تصویر باید با ماهیت و زمینه فعالیت برند شرکت از هماهنگی و سنخیت برخوردار باشد. از لوگوهای تصویری بیشتر برای شرکت ها و سازمان های جدیدالتاسیس نوظهور می تواند مورد استفاده و کاربرد قرارگیرد.
لوگوهای ترکیبی
لوگوهایی هستند که از ترکیب لوگوهای تصویری با لوگوهای نوشتاری ساخته میشوند. طراحی لوگو با الهام گرفتن از متن و تصویر در کنار یکدیگر میتواند لوگوهای زیبا، قدرتمند و با اعتباری را خلق نماید. لوگوی شرکت نشانه ساز از جمله این موارد می باشد. چون از ترکیب یک یک تصویر و یک عنوان ایجاد شده است و باعث شده است تا برند شرکت برجسته تر شده است. از مزایای دیگر لوگوی ترکیبی می توان به ترغیب و تحریک اشخاص و مشتریان به دیدن لوگو، و افزایش رونق کسب و کار اشاره نمود.